Viime viikolla päätin pitkästä aikaa kasata ruuaksi jonkin sortin kermaista kanapastaa. Vaikka kanapastasta on olemassa taatusti triljoona eri versiota, minulle ei ole vieläkään muodostunut mitään vakiintunutta luottoreseptiä, johon turvautuisin kerta toisensa jälkeen - niinpä tälläkin kertaa ruoka improvisoitiin. Kotoa löytyneet aurinkokuivatut tomaatit piti ehdottomasti saada mukaan, ja lisäksi teki ihan tolkuttomasti mieli vuohenjuustoa. Lopputuloksena oli supersimppeli ja melkoisen herkullinenkin pasta-ateria, joka upposi nälkäisiin suihin alta aikayksikön.
(kahdelle nälkäiselle)
200 g pennepastaa
300 g broilerinfileesuikaleita
1 sipuli
1 iso valkosipulinkynsi
1 dl ruokakermaa
100 g levittyvää vuohenjuustoa
n. 6 aurinkokuivattua tomaattia
hieman vettä
basilikaa, pippurisekoitusta, (suolaa)
300 g broilerinfileesuikaleita
1 sipuli
1 iso valkosipulinkynsi
1 dl ruokakermaa
100 g levittyvää vuohenjuustoa
n. 6 aurinkokuivattua tomaattia
hieman vettä
basilikaa, pippurisekoitusta, (suolaa)
Keitä pasta kypsäksi. Ruskista broilerisuikaleet pannulla ja lisää silputtu sipuli sekä valkosipulinkynsi kuullottumaan. Lisää joukkoon ruokakerma ja kiehauta. Sulata vuohenjuusto joukkoon ja lisää vettä tarpeen mukaan. Keittele hetki ja lisää lopuksi silputut aurinkokuivatut tomaatit. Mausta kastike basilikalla ja pippurisekoituksella. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Sekoita kastike pastan joukkoon.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti