Tänään menin ja toteutin pitkäaikaisen haaveeni: ostin nimittäin ohukaispannun! Voi pojat, että osaankin olla siitä innoissani :) Pannu pääsee mitä luultavimmin erittäin tehokkaaseen käyttöön tulevina viikkoina. Ensimmäisen kokeilun tuloksena syntyi pinaattilettuja fetalla höystettynä. Alunperin tämä ohje on Ruokatorstai -kirjasta, mutta minä löysin reseptin Voisilmäpeliä -blogista. Fetan ja pinaatin pyhä liittouma toimi eri hyvin myös lettujen muodossa, vaikka olen myös perinteisten pinaattilettujen ystävä. Helppoa, edullista ja muutenkin mitä mainiointa arkiruokaa!
150 g (1 pss) pakastepinaattia
100 g fetajuustoa
2 munaa
1,5 dl maitoa
1,5 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
mustapippuria maun mukaan
hiukan basilikaa (kuivattu käy hyvin)
Sulata pinaatti ja puristele neste pois. Sekoita joukkoon hienoksi murennettu feta, munat, maito, jauhot ja mausteet. Paista tavallisten lettujen tapaanohukaispannulla tai tavallisella pannulla.Aineksista saa tehtyä noin 16 pikkulettua.
150 g (1 pss) pakastepinaattia
100 g fetajuustoa
2 munaa
1,5 dl maitoa
1,5 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
mustapippuria maun mukaan
hiukan basilikaa (kuivattu käy hyvin)
Sulata pinaatti ja puristele neste pois. Sekoita joukkoon hienoksi murennettu feta, munat, maito, jauhot ja mausteet. Paista tavallisten lettujen tapaanohukaispannulla tai tavallisella pannulla.Aineksista saa tehtyä noin 16 pikkulettua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti