6. tammikuuta 2009

Tomaattimarinoitu feta-pastasalaatti

Näin loppiaisen kunniaksi otin asiakseni vähän siivoilla tietokoneen kätköjä, eli lähinnä käydä läpi kaikkea sitä ruokakuvamateriaalia, joka sinne on jäänyt roikkumaan. Tässä yksi perushyvä salaatti, jonka tein joskus viime vuoden puolella. Salaatit ylipäätään jää niin helposti bloggaamatta, kun niissä ei yleensä mitään kummoista ole. Käyttämäni ainekset tähän muistin kyllä, mutta noista määristä en mene ihan takuuseen - ovat siis vain suuntaa-antavia :)


3 dl pastaa
4 aurinkokuivattua tomaattia
2 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
0,5 rkl balsamiviinietikkaa
sokeria, suolaa, mustapippuria
1 ruukku tammenlehväsalaattia
pala tuorekurkkua
n. 150 g miniluumutomaatteja
1 avokado
n. 150 g fetajuustoa
pinjansiemeniä

Keitä pasta kypsäksi. Sekoita aurinkokuivatut tomaatit ja niiden öljy, balsamico ja mausteet keskenään. Sekoita öljyseos pastan joukkoon ja anna marinoitua jääkaapissa muutama tunti. Levitä tammenlehväsalaatti tarjoiluvadille ja laita päälle kaikki ainekset paloiteltuina.
(en kuolemaksenikaan muista millaista kastiketta tähän tein..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti