10. kesäkuuta 2010

Savunmakuinen herkkusieni-kalkkunapasta

Jo entuudestaan simppeli ruoanlaittometodiikkani muuttuu yhä simppelimmäksi sen myötä, mitä vähemmän aikaa lieden äärellä kiinnostaa tai ehtii olla. Pasta + jonkin sortin pikakastike ovatkin hyvinkin näpsäköitä tällaisina aikoina :) Tästä piti alunperin tulla ihan vain sienipasta, mutta kun huomasin, että kalkkunaleikkeissä oli käsillä viimeinen käyttöpäivä, kippasin nekin sekaan. Lopputulos saattoi muistuttaa epäilyttävästi pasta carbonaraa...

    

(2 annosta)

1 sipuli
n. 6 siivua savukalkkunaleikettä
250 g tuoreita herkkusieniä
1 prk Kippari-ruokakermaa
suolaa, pippuria
5 kerää nauhapastaa
parmesania

Silppua sipuli, suikaloi kalkkunaleikkeet ja viipaloi sienet. Kuumenna loraus rasvaa pannulla ja kuullosta siinä sipulit. Lisää kalkkunaleikkeet ja paista ne rapeiksi. Kippaa myös sienet pannulle ja kuullota. Kaada sekaan Kippari-kerma ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna kastikkeen porista miedolla lämmöllä viitisen minuuttia. Sekoita kastike keitetyn pastan joukkoon ja raasta annosten päälle parmesania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti