29. maaliskuuta 2010

Lohi-juustosalaatti

Minulle tarjoiltiin pari viikkoa sitten ystäväni luona varsin mainiota lohisalaattia. Kaikessa yksinkertaisuudessaan salaatti sisälsi jäävuorisalaattia, rucolaa, Polar-juustoa, fetajuustoa ja lohta. Moistahan piti sitten tehdä kotiinkin päästyä! Edelleen maistui, mutta pakko silti ihmetellä, että miksi sama ruoka maistuu aina paremmalta jonkun muun luona syötynä? Vähän sama juttu, kun syö vieraassa paikassa aamupalaa - aamiainen maistuu muiden luona aina tuhatkertaisesti paremmalta kuin omassa kotona, vaikka pöydässä olisi samat Ruispalat ja Edamit. :D No, jätettäköön nämä elämän suuret mysteerit nyt kuitenkin sikseen, ja mennään asiaan:

     

Salaattiin tuli:
jäävuorisalaattia
rucolaa
paistettua lohta
fetajuustoa
Polar-juustoa (tms.)
viinirypäleitä

Kastikkeeksi lätkäisin ex tempore-pohjalta limepohjaisen härpäkkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti