21. lokakuuta 2008

Pastagratiini

Erääseen laiskaakin laiskempaan päivään löysin sopivan yksinkertaisen reseptin täältä. Oli tosin alunperin tarkoituksena tehdä tästä edes hieman terveellisempi ja lisätä sekaan läjäpäin kasviksia, mutta päätin kuitenkin toisin. Oikeastaan hyvä niin, sillä tämä oli tällaisenaan todella tuhtia tavaraa - tai ainakin allekirjoittanut onnistui muutaman haarukallisen jälkeen saamaan itsensä ihan hirvittävään ähkyyn. Ohjetta noudatin muutoin, mutta lisäsin vielä aurinkokuivattuja tomaatteja sekaan, ja sen verran vielä menin oikoteitä, että vaihdoin tomaattimurskan+mausteet valmiiseen pastakastikkeeseen. Ei mitään terveysruokaa, mutta herkullista kylläkin :D



1 pkt tuorepastaravioleja
300 g kypsää broileria
5 aurinkokuivattua tomaattia
1 prk mozzarella-basilikapastakastiketta (Raguletto)
2 dl juustoraastetta

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paloittele broileri. Sekoita broileripalat, pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja pastakastike pastan joukkoon ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste ja gratinoi 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia. Tarjoile vihreän salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti