4. kesäkuuta 2012

Halloumi-kasviswrapit

Wrapit, ne on kuulkas ihan ykkösjuttu tässä köökissä just nyt! Wrapit ovat toki tähän aikaan vuodesta ihan omiaan piknikruokagenressä, mutta ihan yhtä hyvin ne toimivat sisätiloissakin nopeana iltapalana. Siinä sivussa saa sitä paitsi huijattua itselleen, että ihan vaan terveellistä salaattia tässä pupelletaan - vehnälettuun kääräistyä sellaista, mutta salaattia yhtä kaikki! Alla oleva halloumitäyte on hyväksi ja herkulliseksi havaittu, mutta myös lohi-wasabimajoneesitäyte sekä cajun-limebroileritäyte ovat viime aikoina nauttineet suurta suosiotamme.


Halloumi-kasviswrapit

halloumijuustoa
tuoretta pinaattia (ja jääsalaattia)
paahdettua/grillattua paprikaa
paahdettua/grillattua munakoisoa
punasipulia
tortillalettuja
ruohosipulituorejuustoa

Paloittele halloumi ja paista palat pannulla molemmin puolin ilman rasvaa kauniin ruskeiksi. Huuhtele ja pilko pinaatti ja pilko sipuli. Voitele tortillaletut tuorejuustolla. Laita revittyä pinaattia, suikaloitua paprikaa, suikaloitua munakoisoa, pilkottua punasipulia ja halloumia tortillaletun yhteen reunaan ja taita sivut hieman täytteen päälle. Taita sitten alareuna täytteen päälle ja aloita rullaaminen alareunasta. Kääri tiukalle rullalle. Leikkaa rulla esim. kolmeen osaan.

5 kommenttia:

  1. Halloumi on niin hyvää! Voisin syödä sitä päivittäin :)

    VastaaPoista
  2. Nuo wrapit ovat niin helppo ja maukas suuhun laitettava. Ja todella helppoa matkaevästä. Täytyykin kokeilla halloumia wrapin välissä, sillä jotenkin ne kaksi eivät ole jostain syystä löytäneet toisiaan vielä minun keittiössäni. Kiitos ideasta! :)

    VastaaPoista
  3. Apua! Vesi tuli kielelle jo nimeä lukiessa. Eipä ole koskaan tullut mieleen laittaa halloumia wrappiin! Kiitos tästäkin hienosta ideasta! :)

    VastaaPoista
  4. Nam! onpas hyvän ja herkullisen kuuloisia..:) Tykkään itse kovasti halloum juustosta ja se on hyvää salaateissa.

    ps.käyhän kurkkimassa munki blogissa..:)

    VastaaPoista
  5. Hovkonditorn: sama täällä! En yhtään ymmärrä esim. ihmisiä, joiden mielestä halloumi on liian suolaista ja siksi syömäkelvotonta...

    Kirjoitushäiriö: todellakin ovat oivallista pikaruokaa tai matka/retkievästä! Kiva jos sait uutta ideaa wrappien tekoon :)

    Corum81: No olipa hyvä että bloggasin tämän - itse nimittäin mietin, ettei näissä välttämättä ole mitään uutta ja ihmeellistä tai muuten blogipostauksen arvoista. Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan halloumia wrappien täytteenä!

    Sofia: herkkua myös olivat! Pitää tulla vastavierailulle.

    VastaaPoista