Viikonloppu tavallaan oli ja meni jo, mutta tässäpä tulevia viikonloppuja ajatellen eräs aivan hävyttömän helppo ja nopea pikkusuolainen resepti. Toimii pelastajana mm. sellaisessa tilanteessa, kun unohtaa aivan tyystin että illan kemut oli tarkoitus olla nyyttäriperiaatteella ja täytyy pikapikaa saada tehtyä jotain vientikelpoista ja hyvää syömistä (kuten allekirjoittaneelle tässä taannoin kävi). Variaatiomahdollisuuksia lienee myös loputtomiin, jos juuri tämä sisällysvaihtoehto ei miellytä.
Tarvitset:
tortillalettuja
valkosipulituorejuustoa
rucolaa
kylmäsavulohta viipaleina
Hups, tein miltein samanlaisia rullasia tänään :) Aina välillä näitä tekee mieli.
VastaaPoistaOi nam! Itsekin oon tehny tällaisia joskus, mutta mulla on usein se ongelma, että tortillat hajoavat rullausvaiheessa tai sitten vaihtoehtoisesti eivät pysy rullalla nätisti... Onkohan mitään vinkkejä tämän suhteen?
VastaaPoistaTämä on kyllä ihana blogi ja täältä tulen aina katsomaan kaikkia ihania vinkkejä nille päiville kun ehtii/jaksaa laittaa jotain maukasta "kunnon" ruokaa... Kiitoksia!
Heli: No jopas sattui! :) Nämä ovat kyllä mitä oivallisinta pikkunaposteltavaa.
VastaaPoistaAnonyymi: Suosittelen tässä tapauksessa suosimaan esim. Santa Marian tai Old El Pason tortillalettuja halpismerkkien sijaan - muistaakseni esim. Rainbow'n vastaavat ovat hieman hajoavampaa sorttia ja hankaloittavat nimenomaan tuota rullausvaihetta. Jos rullat eivät taas meinaa pysyä nätisti rullalla, niin kelmun käyttö saattaa avittaa hieman. Eli kun olet rullannut letut tiiviille rullalle, kääri pötkylä kelmuun ja laita toviksi jääkaappiin. Tarjoiluvaiheessa sitten poista kelmu ja paloittele pötkö suupalan kokoisiksi paloiksi.
Ja kiitos mukavasta kommentistasi, tosi kiva kuulla että olet saanut täältä vinkkejä ruuanlaitoon! :)