No nyt kun tälle uppopaistolinjalle lähdettiin, niin kokeilinpa melkein samaan syssyyn sitten myös uppopaistettuja ranskanperunoita! Muistelin, että taannoin Suomen televisiossa pyörineessä MasterChef Australiassa mainio George Calombaris valmisti chunky chipsejä, joten ajattelin kulkea herra Calombarisin jalanjäljissä tehdessäni elämäni ensimmäiset uppopaistetut ranskalaiset. Resepti löytyi googlettamalla täältä. Ei nämä nyt tietenkään mitään jokapäivästä ruokaa ole, mutta silloin kun roskaruoan himo yllättää, niin ennen mäkkäriin suuntaamista kannattaa tarkistaa löytyisikö kodin kaapeista jokunen peruna ja riittävästi öljyä. Itse tekemällä saa nimittäin lähestulkoon aina parempaa!
perunoita
öljyä
merisuolaa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti