15. elokuuta 2010

Lohi-rucolapasta

Mikäli olisin pakotettu valitsemaan yhden ruoan, jota söisin koko loppuelämäni ajan, taisto käytäisiin epäilemättä sushin ja kylmäsavulohipastan välillä. Siinä on nimittäin kaksi ruokaa, joiden maittavuuteen ei pure ajan hammas tai holtiton ylikäyttö. Ikilemppareitakin on silti välillä hyvä päivittää ja varioida, ja niinpä saikin kylmäsavulohipasta kyytiinsä tällä kertaa mozzarellaa ja rucolaakin. Järjettömän hyvää taas ja valmista alta aikayksikön!

   

7 kerää nauhapastaa
1 kesäpunasipuli varsineen
150 g kylmäsavulohta
1 prk ruokakermaa
100 g mozzarellaraastetta
sitruunamehua
rouhittua mustapippuria
kourallinen rucolaa

Laita pasta kiehumaan sillä välin kun valmistat kastikkeen. Pilko sipuli ja kylmäsavulohi. Kuullota sipuli pannulla öljyssä ja lisää sitten pannulle lohi ja kerma. Anna kiehahtaa kasaan muutama minuutti. Lisää keitetyt pastat joukkoon ja sekoita. Kippaa joukkoon myös mozzarellaraaste ja anna juuston sulaa. Mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla. Sekoita lopuksi joukkoon rucolaa ja sekoita hyvin.


    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti