Ennen juhannuslaitumille kirmaamista oli pakko tulla kertomaan yksi juttu! Olenkohan nimittäin koskaan ihan näin julkisesti ilmaissut rakkauteni vuohenjuuston & hunajamelonin hekumallista liittoumaa kohtaan? Jos en, niin nytpä olen. Tämä kyseinen kombo toimii erityisen hyvin salaatissa ja bruschetoissa, joista jälkimmäistä kyhäsin toissailtana iltapalaksi. Hyvvee, sanokaa minun sanoneen.
Iloista juhannusta kaikille!
Iloista juhannusta kaikille!
Herkkuleipäsiin tarvitset:
jotain mukavan rustiikkista täysjyvä- tai maalaisleipää
levittyvää vuohenjuustoa (esim. Chavroux)
babypinaattia ja rucolaa
hunajamelonia
Leikkaa leivät haluamasi kokoisiksi paloiksi. Paahda leipäpaloja 200-asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia, tai kunnes ne ovat mukavan rapsakoita. Levitä paahdettujen leipäpalojen päälle paksu (!) kerros vuohenjuustoa. Kasaa päälle pinaatin- ja rucolanlehvää sekä hunajameloniviipaleita. Halutessasi leipien päälle voi myös pirskotella hieman balsamicosiirappia.
jotain mukavan rustiikkista täysjyvä- tai maalaisleipää
levittyvää vuohenjuustoa (esim. Chavroux)
babypinaattia ja rucolaa
hunajamelonia
Leikkaa leivät haluamasi kokoisiksi paloiksi. Paahda leipäpaloja 200-asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia, tai kunnes ne ovat mukavan rapsakoita. Levitä paahdettujen leipäpalojen päälle paksu (!) kerros vuohenjuustoa. Kasaa päälle pinaatin- ja rucolanlehvää sekä hunajameloniviipaleita. Halutessasi leipien päälle voi myös pirskotella hieman balsamicosiirappia.
Niin herkullinen kuva :P
VastaaPoistaOon kunnon koukussa pinaattin, eka sato jo omasta maasta korjattu ja voi pojat että oli hyvää!
FaerieS: oih, omasta maasta korjattu pinaattisato, olen niin kade! :D terveisin eräs, joka haaveilee myös omasta kasvimaasta..
VastaaPoista