Jääkaapissa vietetyn yön jälkeen pasteijat olivat sanalla sanoen rumia. |
1 pkt lehti- tai voitaikinalevyjä
1 dl riisiä
200 g savulohta
1 keitetty kananmuna
1/2 sipuli
tilliä, mustapippuria
+ kananmunaa voiteluun
Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä riisi kasvisliemellä maustetussa vedessä. Hienonna lohi, keitetty muna ja sipuli. Yhdistä keskenään riisi, lohi, muna ja sipuli. Mausta tillillä ja mustapippurilla ja sekoita hyvin. Leikkaa taikinalevyt kahtia. Laita jokaisen levyn keskelle noin ruokalusikallinen täytettä. Taita kolmioksi ja sulje kolmiot haarukalla. Voitele pasteijat kananmunalla ja kypsennä niitä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti