17. marraskuuta 2009

Kookos-katkarapunuudelit

Puuh huuh kun kiirettä meinaa pitää. Olen viime aikoina koittanut päästä mahdollisimman helpolla ruuanlaitossa, ja siitä johtuen suosinut max. vartissa valmistuvia sapuskoja. Eli toisin sanoen nuudelia on tullut pupellettua! Saas nähdä, kuinka monta eri variaatiota nuudelimössöstä tässä tulee vielä tulevien kuukausien aikana kehiteltyä. Tässä kuitenkin yksi sovellus, joka valmistui pikapikaa eikä vaatinut kovin kummoisia ponnistuksia keittiön puolella. Mikäköhän mahti maailmassa on muuten saanut minut ajattelemaan, että olis tosi hyvä idea ottaa tällaisesta mössöruuasta oikein lähikuva? Terve vaan..

          

(2 isoa annosta)

chilitahnaa
inkivääritahnaa
2-3 kevätsipulia varsineen
3 dl kookosmaitoa
180 g katkarapuja
kourallinen vihreitä papuja
1/2 limen mehu
pippurisekoitusta
riisinuudelia kahdelle

Silppua kevätsipulit. Kuumenna liraus öljyä pannulla ja heitä sekaan chili- ja inkivääritahnaa maun mukaan. Kääntele muutaman kerran ja lisää sitten kevätsipulit joukkoon. Freesaa hetki ja kaada sitten kookosmaito sekaan. Anna seoksen kiehua hieman kasaan. Lisää katkaravut ja pavut ja anna kiehahtaa, mutta älä keitä. Mausta kastike limen mehulla ja pippurisekoituksella, lisää tarvittaessa oman maun mukaan curry- tai chilitahnaa. Sekoita keitetyt riisinuudelit kastikkeen joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti