Kukkakaali-parsakaaligratiini
(lisukkeeksi neljälle)
1 kukkakaali
1 prk (2,5 dl) kolmen juuston kermaa
1 prk (2 dl) tavallista kermaa
suolaa, pippuria
ruohosipulia
raastettua parmesania
Paloittele parsa- ja kukkakaali. Keitä ne lähes kypsiksi ja valuta. Voitele uunivuoka ja kaada kaalit vuokaan. Kaada päälle kermat, mausta suolalla ja pippurilla ja saksi joukkoon ruohosipulia. Kuorruta lopuksi raastetulla parmesanilla. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Gratiinin kanssa syötiin ilmakuivattuun kinkkuun kääräistyä broilerinfileetä. Samalla pannulla paistui reilusa oliiviöljyssä myös terttukirsikkatomaatit.
Ei voi olla totta!!! Mulla on just uunisa parsakaali-kukkakaaligratiini:D Tein vaan juustoisen valkokastikkeen kuorrutteeksi ja tuota parmesaania lisäsin itekkin maun vuoksi:P
VastaaPoistaPupu, no jopas sattuikin! :D Mutta mikäs siinä, tämähän on vallan herkkua pöperöä!
VastaaPoistaHehee, ja eilen tein taas lissää tällä sun reseptillä:D Tykkäsin enempi tästä versiosta ku ei ollu niin tuhtia ja ukkoki oli ihanan hulluna gratiiniin:)
VastaaPoista