15. huhtikuuta 2012

Kiireisen päivän katkarapupasta

Hoh, olen tässä nyt tuhlannut ainakin 25 minuuttia elämästäni miettien nimeä tälle ruualle, enkä meinaa keksiä mitään mikä herättäisi mielenkiintonne! Koska kahden tomaatin katkarapupasta kuulostaa idiootilta, olkoon tämä sitten kiireisen päivän katkarapupasta - lupaan nimittäin, että ruoka valmistuu alle 10 minuutissa, ainakin jos käytätätte tuorepastaa. Kiirepäivinäkään ei mun mielestä tarvitse turvautua edes puolivalmisteisiin, sillä ihan oikeaa, hyvää ruokaa on mahdollista taikoa eteensä käden käänteessä. Vaikkapa tätä!


1/2 prk aurinkokuivattuja tomaatteja
kourallinen tuoretta basilikaa
2 valkosipulinkynttä
hieman punaista chiliä
1 pss katkarapuja
1/2 rs kirsikkatomaatteja
kourallinen rucolaa
capellini- tai linguine-pastaa

Laita pasta keittymään. Aja aurinkokuivatut tomaatit, basilika ja hiukan tomaattien öljyä tehosekoittimessa melko notkeaksi seokseksi. Murskaa valkosipulinkynnet ja hienonna chili. Kuumenna loraus öljyä pannulla ja freesaa valkosipulit ja chilit siinä. Lisää katkaravut pannulle ja paista nopeasti. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit ja kääntele muutaman kerran. Sekoita tomaattitahna kypsän pastan joukkoon ja lisää pannulle. Heitä myös rucolaa perään ja sekoita kaikki keskenään.


4 kommenttia:

  1. Pasta on todellista pikaruokaa ja niiin hyvää ! Uudet ohjeet ovat aina tervetulleita, tämä menee varmasti kokeiluun, kiitos.

    VastaaPoista
  2. Petriina: tämä on ihan kokeilemisen arvoinen, maukas pasta :) näitä arjen nopsakoita pelastajia taas...

    VastaaPoista
  3. delicious!!!
    Have a nice weekend!
    xoxo

    http://cappucinofrio.blogspot.com.es/

    VastaaPoista