tag:blogger.com,1999:blog-560589100669140074.post1980789185791889624..comments2023-04-28T12:11:11.957+03:00Comments on Pippurimylly: Kikherne-halloumi-bulgursalaattisannahttp://www.blogger.com/profile/00896891613112986657noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-560589100669140074.post-18203583031598704922011-09-17T11:29:29.044+03:002011-09-17T11:29:29.044+03:00Hei Kirsi ja pahoittelut viivästyneest vastauksest...Hei Kirsi ja pahoittelut viivästyneest vastauksesta! Paksulehtiset pinaattilajikkeet on tosiaan syytä ryöpätä ensin, mutta sen sijaan babypinaattia (jota itse suosin) voi syödä ihan sellaisenaan. Itse käytän nimenomaan babypinaattia esim. salaateissa tavallisen vihersalaatin tapaan - babypinaatti huuhdellaan, mutta noin muuten sitä ei tarvitse esikäsitellä, vaan sen voi lisätä salaattiin raakana.sannahttps://www.blogger.com/profile/00896891613112986657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560589100669140074.post-41015750783060891682011-09-09T12:06:15.139+03:002011-09-09T12:06:15.139+03:00Hei, tosi kiva ohje, kokeilin. :) Piti kuitenkin v...Hei, tosi kiva ohje, kokeilin. :) Piti kuitenkin vielä kysyä, että keititkö pinaatin, kun http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/tietoa_elintarvikkeista/elintarvikevaarat/elintarvikkeiden_luontaiset_myrkyt/usein_kysyttya_/ sanotaan, että olisi hyvä keittää vedessä...kirsihttps://www.blogger.com/profile/15132381147646202103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560589100669140074.post-68247685032964783322011-08-13T14:16:36.364+03:002011-08-13T14:16:36.364+03:00Petriina: ollos hyvä, tämäntyyppiset salaatit ovat...Petriina: ollos hyvä, tämäntyyppiset salaatit ovat kyllä kovasti ainakin minun mieleeni :)<br /><br />Kaisa: babypinaatti maksaa sellaiset reilut kaksi euroa rasia, eli onhan se hieman hintavampaa kuin esimerkiksi joku ihan perus salaatinlehvä. Voi kun olisikin oma (tai edes äitin :D) kasvimaa, josta sitä saisi aina tarpeen tullen nyhjäistyä! Mutta nokkonenkaan ei toisaalta kuulosta ollenkaan hullummalta vaihtoehdolta sekään :)<br /><br />Hovkonditorn: no on kyllä!<br /><br />Anonyymi: mulla ei ikävä kyllä ole antaa mitään kovin kummoisia niksejä halloumin paistamiseen - siivutan sen vain ohueksi ja paistan pannulla molemmin puolin ruskeaksi, yleensä ilman rasvaa. Halloumi on kyllä vähän sellainen raaka-aine, että siitä joko tykkää tai sitten ei todellakaan tykkää. Meikäläinen on kyllä ihan superfani :)sannahttps://www.blogger.com/profile/00896891613112986657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560589100669140074.post-83044531062915990302011-08-11T10:02:06.885+03:002011-08-11T10:02:06.885+03:00miten onnistuit saamaan noista halloumeista noin o...miten onnistuit saamaan noista halloumeista noin onnistuneita? olen jo kolmesti yrittänyt paistaa halloumia, mutta lopputulos on ollut aina kolme kertaa kumisempi kuin leipäjuusto. vai pitääkö sen muka ollakkin sellaista...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560589100669140074.post-10360514240208296442011-08-11T05:36:53.229+03:002011-08-11T05:36:53.229+03:00Nam, tämä on herkullista!Nam, tämä on herkullista!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560589100669140074.post-18216637335217547152011-08-10T22:43:49.197+03:002011-08-10T22:43:49.197+03:00Oo nam. Vaikuttaapas herkulta. Kuvakin jo aivan ih...Oo nam. Vaikuttaapas herkulta. Kuvakin jo aivan ihana, meinaan nyt vähän tai oikeastaan paljon kuolata! Beibipinaatti kuulostaa aika kalliilta raaka-aineelta, kun ei sellaista satu äitin kasvimaalla kasvamaan (pitänee vinkata) - onko? Voisikohan sen korvata nokkosella. :)Kaisahttps://www.blogger.com/profile/11233359816293196774noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560589100669140074.post-62661567313920834812011-08-10T20:47:44.770+03:002011-08-10T20:47:44.770+03:00Kuulostaa aivan ihanalta ! Kiitos taas herkullises...Kuulostaa aivan ihanalta ! Kiitos taas herkullisesta ohjeesta :-)Petriinahttps://www.blogger.com/profile/14096274721024898793noreply@blogger.com